fredag 2. oktober 2009

Seljetur med Nordfjord Fotoklubb 26.09. 2009. Lørdag.

Viser til maritimTims blogg for mer utfyllende tekst rundt turen til Hoddevika og Selje. En steikje Kjekke Tur, og ikke minst nydelig fotovær for ei som så godt som aldri hadde fotografert i gråvær før. Anbefales på det varmeste!

Først ute etter installering av folket i Selje var altså fotoshoot til Hoddevika.

På tur ned...
Noen hev seg mer inn i fotograferingen enn andre. Her er Inger før hennes famøse stup ut i Hoddevika og et kameras (antakelig) Langsomme Død i Saltvann og Sand.


Vel nede ...
Det var to ting jeg hadde lyst på: Et skikkelig bilde av en surfer som greide stå på brettet mer enn to sekunder. No luck. Ikke kom min 18-200mm Tamron nær nok, og her gjaldt det å være rask på utløseren ... And really, I'm no Lucky Luke.


Det andre ... En skikkelig bølge. No luck. Men det skal sies, jeg fikk i alle fall tatt bølgen. Eller, strengt tatt var det vel bølgen som tok meg. Nesten i knehøyde. En bølge av sjøvann og sand med respekt for seg selv forserer med iskald beregning marsjstøvler selv om de er godt snørt og aldri så godt smurt inn med flere omganger bivoks for å være vanntette. De er ikke tette ovenfra, må vite!

Uansett ... bildene nedenfor var nok det nærmeste jeg kom Bølgen, haha. Utenom den som kom noe uforvarende på meg, that is ... Men i motsetning til Visse Andre berget jeg canonen min. :-)
Siste bildet fra Hoddevika syns jeg rommer ganske mye lengsel etter noe mer ... En surfer speidende utover, mot de store bølgene som aldri helt kom. And God knows, what else ...

1 kommentar:

 1. Velkommen i "Blogringen". Da er vi to :-)
  La oss håpe at fler kommer til.
  Jeg har lagt deg inn i "Nordfjord Fotoklubb - Blogs". Standardiserer vi på den, har det kanskje litt ekstra effekt. Nok om det.

  Likte presentasjonen av surfebildet. Du hadde nok bedre kontroll enn motivet selv. Men innsatsen deres, kan ingen si noe på, og det kommer klart fram.

  "Lengselbildet" er heller ikke dumt, men tror jeg ville prøvd å avslutte U-en som vika danner.

  SvarSlett